Menü

VILLAMOSIPARI ELOSZTÓBERENDEZÉS-GYÁRTÁSBerendezésgyártó műhelyünk a legnagyobb alkatrészgyártók elemeibőlszereli össze, építi meg a legkülönfélébb elektromos elosztóberendezéseket.  Az üzem a Schneider Electric, Siemens mellett a Legrandminősített berendezésgyártó partnere is. Az üzem létszámban éseszközben is folyamatosan biztosítani tudja a külső felhasználók változóigényeinek teljes körű kiszolgálását az elektromos elosztó berendezésektekintetében.

Több jelentős referenciával rendelkezünk oktatási intézmények, kórházak, rekreációs komplexumok, fürdők elektromoskialakításában, valamintipari beruházók (nehézipar, energetika,vegyipar) piaci szegmensében is.


 

Saját fejlesztésű elosztó berendezés konstrukciós rendszerrel dolgozunk, mely segítségével már az árajánlatok készítésének fázisában pontosan meg tudjuk mondani: az adott konstrukció mire lesz képes, milyen fizikai méretekkel rendelkezik, hogyan fog kinézni, órára pontosan mennyi idő alatt készül el, és a legapróbb alkatrészig rendelkezünk a beépítésre kerülő komponensek listájával.

Berendezés gyártásunk felhasználó barát termékeket készít, figyelembe véve a szabványok legfrissebb kiadásaiban szereplő változásokat (MSZ EN61439-1 sorozat), amely lehetővé teszi a homogén berendezések gyártását. A beszállítókkal folyamatos kapcsolatot tartunk fent, ami lehetővé teszi, hogy a legújabb technológiákat elsajátítsuk, valamint folyamatosan képezzük munkatársainkat, hogy az elosztógyártás minden területén maximálisan ki tudjuk elégíteni megrendelőink kívánságát. Szakembereink magasan képzettek, vezérlésben is jártassak egrendelőinkkel a gyártási folyamat során együtt gondolkodunk az optimális műszaki megoldások megtalálása érdekében, amelyek hosszú távon a legköltséghatékonyabb üzemeltetést teszik lehetővé. Megrendelőink kérésére, szerelőcsarnokunkban tesztelni és szimulálni tudjuk az elkészült berendezését, amelyet igény szerint a helyszínen kompletten letelepítünk, szoftverezzük, beüzemeljük.


Ha bármilyen okból változás történne, mi minél hamarabb és minél rugalmasabban tudjunk korrigálni, odafigyelve az esztétikai és műszaki részletekre. Igény szerint a helyszínen telepítjük, beüzemeljük az általunk készre szerelt szekrényeket. Termékpalettánk a vezérlő elosztók gyártásától a 4000A-es erősáramú elosztó berendezések gyártásig terjed. Schneider Electric, Siemens, Legrand és Rittal beszállító partnereink készülék és berendezés rendszereit alkalmazzuk az elosztó berendezések gyártásánál.